Ny blogg, blogger ikke lenger på denne! Og jeg begynner med en ny bloggstart på denne nye bloggen! I quess you can say  at jeg klarte visst ikke holde meg så lenge ! Blogg følelsen går liksom aldri vekk! hihi! Men følg meg heller på den nye bloggen da!

http://lgbl.blogg.no/ Se yaa!Jeg får bare rett og slett ikke tid til å blogge for tiden altså! Til nå har jeg to tentamener, tre - fire presentasjoner som jeg må jobbe meg, i tillegg til at jeg trener 3 ganger i uken, og av og til så trenger jeg bare litt pause ifra alt og da orker jeg ikke å stresse medå blogge, og må sitte der og finne på alt mulig som jeg ska blogge om, og så må jeg jo ta bilder av alt, og slik så nei, jeg orker ikke. Går jo i 10 klasse og da er det 1.plass - Skole, 2.plass - Cheerleading og 3.plass - Venner og slappe av, så jeg måtte nesten bare sette blogging 4, men det får jeg ikke tid til dessvere! Men jeg kommer sikkert til å komme tilbake, men det tror jeg ikke blir før jeg begynner på videregående! 

Så det var alt fra meg til nå!

Blogges kanskje en gang i fremtiden! <3

 
Idaag var det 1.desember, endeliiiig! Har glede meg kjempe masse til det skulle bli desember!! :D Når jeg kom ned på kjøkkenet i morges, då gikk jeg rett til pakke kalenderen som var på benken og åpnet den meg een gang :DDette er hva jeg fikk :

Shampoo og balsam :D

 

Men nå sitter jeg og ser på Jul i blåfjell, siter med mine nye varme tøfler og ved en vaaarm peis :D KOooos! <3

 

Andre som ser på blåfjell? <3

 

Blogges!
Ja jeg hadde egentlig tenkt å ha en videoblogg idag, men da jeg så på youtube da var det 213 minutter igjen, og jeg skal gå nå , så da fikk jeg ike postet den, men nå ska jeg på alice, og så på trening, og må nesten springe nå,!!

Blogges!
Hahahah, jeg holder på å dø av latter her jeg sitter. Ser på videoer av Sophia Grace og Rosie, og de er så søte, men det jeg ler mest av er rett før Sophia skal synge Rolling in the deep, og Rosie sitter og har stirra på Ellen, haha der eer så morsomt, jeg holder  på å døø hver gang! 

 

Hvis du ser på 5.98 og utover, det er da hun begynner å få stirra, det ER så morsomt, lover deg! 

Det som også er så morsomt er at hun lager en rar liten men søt lyd akkurat da, og da skjønner hun skkert at hun har stirra på Ellen! 

Hva synes du om Sophia og Rosie? 

 

Blogges!

 

 
Ikke så mange som kanskje viste dette, men jeg er sånn skikkelig imot at dyre pels skal bli brukt som klær. Og nå snakker jeg spesielt om Canada Goose jakkene! Det er sånn hver gang jeg ser at noen går med en Canada Goose jakke, da blir jeg rasende og irritert og får bare lyst til å sette fyr på jakken! Fordi jeg vett på hvilken måte den pelsen har blitt tatt på jakken! Og det er helt forferdelig! Altså disse slags ulvene blir enten, skutt, fanget  altså da i foten eller andre plasser og etter det skutt, og andre ganger blir de drept med gift! Jeg skulle også delta i Nohas fakkeltog mot pels, for å vise at jeg bryr meg om at folk ikke skal bruke pels som klær, men trist nok så kunne jeg ikke den gangen, veldig dumt! :/

Og det andre jeg ville si, var da at etter å ha lest litt på sophieelise sin blogg, fikk jeg da med meg noe helt forferdelig som folket gjør i Japan, altså helt enig med sophieelise her, jeg skal ALDRI dra til Japan! Ikke at jeg har noe i mot de som bor i Japan, men selve landet, altså de som styre landet da. De eier jo ikke samvitighet. Der kan de faktisk sleppe en hund eller en annen slags dyr bak bilen (som sophieelise her sa) og det er ingen reaksjon, de får ikke en eneste bot for det. Og dyr blir selgt i butikker, og hvis de ikke blir solgt etter en uke, blir de stakars dyrene gasset i hjel og forbrent! Jeg fikk lyst til å GRÅTE da jeg leste det. Du kan lese mer om dette i innlegget til sophieelise som ligger her! 

Og så var det til testing av sminke på dyr. Hvor hunder, aper, elefanter, kaniner og andre slags dyr blir testet! For å se om VI kan bruke den sminken! Dyrene må kanskje lide for å se om vi kan bruke den sminke for å se bra ut! Dette synes jeg er helt forferdelig og burde egentig ikke vært lov! Men heldigvis så har vi da de produktene som forhåpentligvis alle bruker og det er H&M, fant frem en side hvor det stod hvilke merker sminke som IKKE er testet på dyr! Det ble jeg VELDIG glad for. Siden det er vanligvis der jeg kjøper sminken min! Og andre merker eller produkter som selger sminke som ikke er testet på dyr er: Isadora, Lucky Duck, Victoria's Secret dette er bland noe av de mange. Du kan se alle merkene her ! 

Kan ikke akkurat vise de fæle bildene på grunn av folk som kanskje ikke vil se akkurat de bildene

Men her er da et eksempel på en apen som blir testet ! :(

Må bare vise dette bildet: 

En DØDS søøt hund i Japan!...... Som står klar inni det "drømmekammeret" for å bli gasset i hjel!!  Trodde jeg skulle grine meg halvt i HJEL da jeg så denne nydelige skapningen som sikkert nå er blitt gjort om til aske!.... 

Forresten! Jeg håper virkelig at dere leste dette innlegget, og ikke bare så på bilde og hva som stod under! Og helt enig i det sophie sier med at: Ikke bare sitt der på rompa de og syn synd på dyrene ved å si, Ånei stakkars dyr :( og så fortsetter du med hverdagen din med facebook og sminke og Canada Goose! Men gjør faktiskt en forskjell, ved å engasjere deg, slik at du slipper å sitte i sofaen din og synes synd på dyr,som har det være enn deg! 

Og hvis du bryr deg nok, og får lov så ville jeg anbefalt at du melder deg inn i på dyrevern.no( her ) og donerer kanskje 250 eller mer i året, for å redde disse stakars dyrene! Vett ikke om det er noe sider for de dyrene i japan, men skal prøver å finne en! Gjør en forskjell folkens! 

 
Æææ, i morgen skal jeg på kino og se Breaking dawn sammen med Michelle, Miriam, Maren, Isabel, Irene, Åshild, Helene og Andrea. Det kommer sikkert til å bli kjempegøøy! :D Gleder meg drit mye. Elsker twilight, har lest alle bøkene, og nå gleder jeg meg som en liten unge til å se filmen av Breaking Dawn, så får jeg se hvilken som var best, boka eller filmen! Men jeg vett jo selvsagt alt som skjer, men det skal bli mye kjekker å se alt i bilder! 

Men akkurat nå så sitter jeg her på stua, har akkurat spist vafler, og nå drikker jeg Julebruus! <3 

Her kommer et skikkelig teit bilde, men jeg er så utslitt av å ha jogget 4 km på 25 min, oh ohh, sprang 4 km på tirsdag og men da brukte vi 28 min, så gikk fortere denne gangen, forbedring forbedring :D 

Åååååh ELSK! <3 

Hahhahah random bilde, av meg og min lille bror Jonas! 

 

Noen andre som skal se Breaking Dawn part 1 ? <3
Så  var det bare å finne frem klærne, gå bort til miriam for å gjøre seg klar til bursdag til verdens søteste bestevenn Rebecca! ;* Gleder meg veldig mye! Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha på meg, men det blir en eller annen kjole hvertfall, kommer sikkert til å skrive et innlegg om det, siden jeg har tenkt til å ta med kameraet ;)

Her er mitt kort til henne: 

Signerer selvføgelig med CH ! <3 ^^ 

Hva skal du i kveld?

Blogges!

 
Var nettopp på madla amfi sammen med min mor. Først spiste vi da lunsj på cafe expressen, vi hadde sånn, ett eller aent hvitløk og oste greier på en slags baguette, husker ikke helt hva det heter.. Hvertfall etter det så var vi inne på Ginatricot, der jeg kjøpte dette:

Lue og skjerfOg to ringer!

 

Hva synes du om innkjøpene?

 

Blogges!

 
Hei, dette blir bare et lite innlegg, siden jeg skal på trening snart, så må forte meg. Menee, jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, så det er derfor jeg ikke lager så mange nye innlegg. Skjer egentlig ikke så mye spesielt i mitt liv på denne tiden. Kan kanskje nevne at det var ei vennine til flygerene min, som tok bilder av oss på mandag, men år tid de bildene kommer ut, det vet jeg ikke. Jeg tipper det kommer mer innlegg når det blir litt senere på året, og da det vanligvis skjer mer ting :) 

 

Noe du vil jeg skal blogge om? 

Blogges!
For alle justin bieber fans som leser denne bloggen, så er det en Justin Bieber konkuranse hvor du kan vinne en hettegenser med autografen hans :D Her er linken til konkurranse : http://jdbnorway.blogg.no/1320149047_konkuranse_vinn_justi.html?c=1320172046490

Ønsk meg lykke til! <3

 

Blogges and never say never! 
Jah, som sagt tidligere, så var jeg på halloween fest hos min kjære venninde Michelle. Utrolig gøy. En ting jeg glemte å si var at jeg vant prisen for beste kostyme. Og jeg var en emo, men jeg var ikke en vanlig emo, jeg var en død emo, haha, måtte bare få det med siden vanligvis då gråter ikke emoer blod når de  er i live lizzm... men uansett her kommer noe bilder som ble tatt den kvelden!

 

^^ 

Emo VS Troll! 

Noen små bilder bare ;) 

BTW. Happy Halloween folkens! Idag er det jo halloween. Går ikke halloween jeg (ofc), og imens mange andre sikkert har det moro, så sitter jeg her og gjør engelsk og spansk lekser, skikkelig moro !

Flerne som har vært/er på halloween fest? 

 

Blogges!
Ååh, jeg har fått skikkelig dilla på to sanger av Justin Bieber, det er de to aller nyeste sangene som han har gikk ut, Misteltoe, og The christmas song (chestnuts) Hørt dem? Btw, grunnen til at jeg ikke har blogget før nåå, er fordi at jeg har sovet over hos michelle, og så klokka 11 idag da hadde vi en ekstra trening i hundvåghallen. Hvor vi lærte ropet ! Synes der er veldig kult at vi skal ha plater/skilt lizzm, sånn skilt med en S et annet med I  osv, hvis dere skjnner, i cheeret ! <3 Og rett etter trening så var jeg og tre andre jenter egentlig fire, men hun måtte gå. Vi var og tok sol! Det er soldagen idag, elrns, sånn at du kan ta gratis sol lizzm! Hadde i 20 min, og ble brunere kan du si :D

 

The Christmas song (chestnuts)

 

Misteltoe! 

 

Btw, innlegg om i går, kommer snart ;) har bare ikke tatt det bilde inn på pcen enda ;) 

 

Hva synes du om sangene til Justin Bieber?

Blogges!
I morgen skal det være halloween party hjemme hos ein vennine som heter Michelle, det blir veldig gøøy! Skal ikke si helt enda hva jeg skal være, det skal bli en oveeraskelse! hihih! Men selvfølgelig så kan jeg jo vise en liten titt, eller et lite hint om hva det kan vær jeg skal være :D 

 

Noen som vet? Btw, Miriam og Michelle, hyyysj! :)

 

Blogges!
Begynner å bli forkjøler, er tett i nasen og begynner å hoste også. Ikke så kjekt, men nå er det jo snart vinter da. Bare 4 dager igjen til vinter, eller November da. Ikke lenge til. Gleder meg litt også jeg. Litt rart, men når det er sommer da leengter jeg etter sola. Så etter sommerferien så kan det like godt bli vinter for meg. For da gleder jeg med til det blir masse snø, vinter og kaldt, og så kommer juletiden, altså høydepunktet i året lizzm. hihi ^^ 

Snøøø! <3

Hihi, snufsete meg!

 

Flerne som er forkjølte?

 

Blogges !
Tenkte jeg skulle skrive 10 ting, som dere kanskje ikke viste om meg! 

1. Jeg har talldysleksi (derfor er jeg ikke flink i matte) 

2. Jeg har skilte foreldre.

3. Jeg elsker å tegne, og det er noe jeg har lyst til å satse på som yrke.

4. Jeg blir skikkelig hyper av sukker ^^ 

5.  Er faktiskt sjenert, liker å møte nye mennekser, men jeg er lizzm ikke så veldig utadvendt som jeg skulle ønske

6. Jeg skulle egentlig hatt en tvilling, men fosteret var ikke like utvokst. 

7.Jeg har flyttet sånn 9-10 ganger, på 15 år. 

8. Jeg har gått på håndball i 6 år,  og turn i noen år. 

9. Kan vell si at jeg har ALDRI fått husarrest !

10. Til tider kan jeg være ganske blond, er jo ikke min skyld da :) ^^

 

Noe du allerede viste her, eller var alt nytt? <3

 

Blogges !
Hahah, skikkelig raaandom overskrift, meen jeg satt akkurat og hørte på den da jeg tenkte ut overskriften! But anywhoo, nå nettopp nesten var jeg på YL- club altså Younglife, veldig gøy, veldig gøy. Der hadde vi først en liten lek, snakket litt om ting som gud og slik, alltid kjekt det. Og etter det fikk vi kake og satt bare og snakket. Koos ^^ 

Men nå skal jeg øyeblikk legge meg, siden jeg er ganske trøtt, og hvis jeg legger meg sent så ender det bare med at jeg forsover meg, eller at jeg sover så lenge at jeg har liten tid og kommer for sent til skolen -.- 

Btw, i morgen tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om 10 ting som dere ikke viste om meg. hihi :) 

 

Og for de som ikke viste det så var Younglife, organisasjon som jeg reiste hit med: 

Det kan du lese bittelitt om her, har ikke så mye om det, siden jeg hadde sluttet med bloggen da, hehe 

 

Blogges!
Her kommer dagens outfith :DTopp : Body Central (usa)

Bukse: Only

 

Hva synes du om outfithet?

 

Blogges!
Jeg trenger hjelp her. Hva er det du vil mest eller hva er grunnen til at du kommer på min blogg? Hva vil du lese om? Plis svar meg på ting som dere vil at jeg skal blogge om. Men jeg vett det er noen som ønsker å se videoer eller bilder fra trening, meeen, de blir ikke og kan ikke bli lagt ut på offentlige sider enda, siden vi holder på å øve til eiker open, og da kan jo ikke alle få se dansen, og hele rutinen vår lizzm.. Men jeg skal prøve da, for de som vil ha mer cheerleading tin,g men hvis det er andre ting, eller noen spesielle ønsker så plis skriv dem under på kommentarfeltet. 

Forresten for de som ikke følger bloggen min på facebook så er den her, og da får dere også beskjed om når det kommer ut nye innlegg ;) 

Men nå skal jeg øyeblikk på Silver trening, vi skal gå igjennom Eiker Open rutinen, så snakes! <3 

Et bilde fra åpningsshowet, her er hele diamonds med! 

 

Si hva du vil jeg skal blogge om under der !!

 

Blogges !
Her kommer svarene fra spørsmålsrunden!

Ka ti starta du på cheerleading?

Jeg startet allerførst på et lag som heter Dogbay, eller det er egentlig sånn krik greier, som er på hundvåg. Og etter å ha gått der i 1 år, da begynte jeg på Buøy consales og da ble jeg overførst til Stavanger Diamonds.

kan du laga tøyevideo?

Ja det kan jeg sikkert ;) 

kan du begynna å laga video fra treningenen? :)

Ja hvis jeg får noe til å filme så, men vett ikke om vi har så veldig lov til å legge ut hva vi gjør akkurat nå siden vi holder på med eiker rutinen. Men vi ser ;)

ka skole går du på?

Jeg går på Buøy skole.

 


dine bestevenner?

Det er vell Michelle, Rebecca, Irene, Susann, Miriam ;)

yndlingsfarge?
Rosa, hvit svart, og sølv.

yndlings mat?

Taco, komle, pizza og biff med bearneirsaus.

ka fekk du i snitt?

hehehehehe, 3,7 ^^

Koss lenge har du blogga?

Vett che 2 år kanskje? hadde noen blogger før og ;)

Kem e dine bestevenner?

Svarte på det der oppe ;)

Yndlingsdyr?

Hund, katt og kanin

Ska du svare på video?

Ikke denne gangen ;)

Koss mange lese bloggen din ca kver dag? :-D<3

Vett ikke, hahah det får vell fra 2 til 6 kanskje ^^ ikke så mye egentlig, men ikke min feil... Har ikke særlig lyst til å mase på folk om at de skal lese og kommentere på bloggen min, hvis folk vil følge den så følger de den ;)

Har du noen dyr?
Ja, to katter, en hund og masse sauer.

Hvilken klasse går du i?
10

favorittmat?
svart på ;)

E du kilen?:-) hvis ja isåfall hvor henne ?
Ja veldig. På magen og på siden av magen, under foten og på låret.

Kem e dine 5 nærmeste venner?
Michelle, Rebecca, Miriam, Susann og Irene.

Nevn 3 ting du ikke kan leve uten?
Mobilen, headset/ørepropper og maskara.

Hva er det flaueste du har gjort?
Hahah, det er for flaut til at jeg kan si!

Er du god på skolen?
God nok!

Hvilken musikk liker du?
Alslags! Utenom country og sånn skikkelig metal.


Kan du vise romme ditt?
Ja her er det:
 


Hvilken mobil har du?

Sony Ericsson - xperia mini pro 10

Hvilken pc har du?

packbard bell

Liker du hester?

Ja litt.

Hater du noen?

Slik blir ikke sagt offentlig ;)

pizza vs taco?

oisann, usikker :S

Har du kjæreste?

Nei ikke for tiden ;)

Har du noen gang blitt kilt til døden? isåfall hvem ble du kilt av ?

Ja mange ganger, venniner, men mamma er verst x)

Hvor var du i sommer?

Jeg var i USA og da var jeg i Wachington Dc og en camp (yonglife) utenfor new york, og så var jeg i Bulgaria :D

 

Håper noen fikk svar på det de ønsket å vite :)

Blogges!

 Okeei, jeg har bestem meg. Etter å ha tenkt litt over det, så velger jeg nå å bytte navn på bloggen! Siden det er kanskje litt vanskelig å huske på chjenta2, 2 lizzm.. heheh ;) Så det nye navnet er da ..  *trommelvirvel* ....  Cheermonds!  Grunnen til at bloggen skal hete Cheermonds, er fordi jeg går på cheerleading og går på Diamonds, så da tenkte jeg bare at siden det er Cheerleading så begynner det med Cheer, og jeg går på Diamonds og det ender med monds, haha :D Pluss det kan virke kjekkere  eller kanskje litt mer sånn du lurer på hva den bloggen skrive om eller noe sånn siden den heter Cheermonds lizzm :D Jeg skifter det snart, slik at folk får vite at jeg har byttet lizzm ;) Og jeg må lage en header først !

 


Random bilde!

Hva synes du om bloggnavnet?

Blogges!

 
Ups, sorry for at jeg ikke blogga i går, men det var skikkelig uvær og da brukte lizzm iternetten sikkert 5 min bare på å åpne facebook liksom, så da gad jeg ikke stresse med å vente på at blogg.no skulle åpne seg, og alt det, hehe. Men klokka halv 7 da tar jeg bussen til trening, treninga begynner klokka halv 8, jeg må ta bussen en time før siden jeg bor på mosterøy og da går bussen lizzm halv 7 og neste går halv 8, hehe ja ;)


Klar til trening, med treningstøy på.  På T-skorta står det Stavanger Diamonds Cheersport under diamanten står det : Silver Diamonds - Junior Elite 2011/2012

Hva skal du gjøre i dag?

Spørsmålsrunde HUSK!  ups, var vist link til sang dette her (var her 25.10.11)

Blogges!
Hei alle sammen!

Føler meg litt slapp i dag, og er skikkelig sliten i ryggen og skuldre, vett ikke hvorfor, men plutselig i timen i dag ble jeg skikkelig sliten og alt jeg ville var å legge meg ned lizzm, men uansett derfor tok jeg bare en spørsmålsrunde, siden det er ganske lenge siden, og det er alltid morsomt med spørsmålsrunder!

Så bare spør i vei! <3

Btw, nytt bilde fra cheerleading, min gruppe som gjør heel ! <3

Jeg er basen til høyre, men lysest hår hehe :D

Blogges!
Mitt hår Før:

Og Etter:

Men nå skal jeg bort til Miriam og sover over hos henne, hun er alene hjemme i helga,sådet blir spennendes! <3

Btw, min middag idag :

Fjordland - så godt.  Så enkelt!

Hvordan blir din kveld?

Blogges!

 
 
 

Noen ordtak som jeg fant og likte egentlig ganske godt ;D

quotes for love and life. quotes about love and life.

z160829937

 

Hva synes du om ordtakene?  : )

Forresten har ett spørsmål, jeg vurderer å skifte navn på bloggen til foreksempel CheerG eller CheerGirl eller Cheermonds, hva synes dere? Hvilken ville blitt best? Og har du noen andre forslag?

Blogges !
De dagene jeg ikke har blogget har vært fordi jeg ikke har hatt tilgjengelig pc, men nå har jeg fått tilbake pcen min, og den funker som vanlig igjen! Woop woop! :D Uansett... de dagene jeg ikke har blogget har gått ut på venner egentlig, på Tirsdag var Miriam meg ut til letdal for å hente pcen, men da hadde den ikke blitt fikset siden alle bildene og videoene mine var for store til den ene minne pinnen, hihi, men så var det måten vi kom til letdal da... først tok vi jo 1 bussen ut til byen men så trodde jo jeg da at den gikk ut til Kvadrat (ditt vi skulle) så når bussen tydeligvis ikke skulle lenger måtte vi gå av på Godset, og det var jo sikkert sånn 10 - 20 min vekke med bil, men vi måtte gå, så da vi var kommet frem til Ikea da var jo jeg overlykkelig! Siden da hadde vi vell gått i sånn 30-40 min. Jeg skrekk og hoppet opp og ned da jeg så noe kjent, så jeg rakk letdal og etter det gikk vi opp på mac donald på kvadrat og spiste mcflurry<3

På onsdag var jeg med en vennine som heter Michelle, vi var i byen bare oss to, det var meningen at vi skulle gå med en til men hun var med moren sin i stedet :P Og da kjøpte jeg meg noe, en veldig fin topp som jeg har sett og ønskt meg lenge. Og en sånn svart stroppløs bh ! Har det faktiskt på meg nå Bilde:

Og så har jeg kjøpt meg Kilehælskolett  sko, har ikke bilde av det nå, men det kommer ;D

Idag var jeg med Miriam, vi passte Bianca, og tok henne med til geo parken, og spiste mcflurry (mye mcflurry denne uken ^^) Elsker mcflurry med oreo, den BESTE! <3

Hva har du gjort i dag?

Blogges !

 
Igår da kom mormor og onkel me sikkert alle filmene til som mormor og morfar hadde, og da kunne vi velge ut alle de vi ville ha, så da fikk vi sikkert sånn 4 harry potter filmer, og så har vi sånn 2 stk selv, så da har vi 1,2,3,4 mangler 5, har 6,7del 1 men mangler del 2, så har tenkt å prøve å få tak i hvertfall 5, siden den er litt gammel, når jeg og Michelle (kanskje) reiser til Oslo på fredag, da skal jeg se om jeg finner den, ellers så ser jeg bare i bruktbua her i Stavanger om jeg finner den, men ihvertfall når jeg har alle filmene, Da, da har jeg tenkt til å ha en Harry Potter night, skal se alle filmene (blir kanskje en lang dag med masse harry potter) men det blir sikkert en Søndag siden da gjør jeg ikke særlig mye + jeg digger faktiskt Harry Potter, da jeg var mindre og de gangene det kom nye Harry Potter filmer, da tok pappa meg alltid med på kino for å se Harry Potter hva kjempekos, og jeg og søstera mi så den aller siste filmen av Harry Potter på kino, var veldig kjekt! :D

Skulle egentlig legge ut dagens outfith, men denne pcen veldig fritt selv om den vil legge inn bilder eller ikke -.-  

Men liten sneakpeek kan ikke skade ! 

Noen som digger Harry Potter? 

Blogges !
Sitter og hører på A year whitout rain, imens det regner og blåser som bare det ute, haha skikkelig bra kompinasjon. Bortsett fra det så sitter jeg og min mor å går igjennom sko vi vil kaste, og jakker og slik, jeg har kastet to par sko, og fortsatt er det en million andre sko der ute, hihi ! 

Men i dag skal jeg faktiskt få mattehjelp av onkelen min, tror han fikk sånn 6 i matte før, hvis ikke jeg tar feil? Ja og så kommer jeg med en 2 + lizzm (jeg vett, det er syykt dårlig med 2 + i matte) men jeg har talldysleksi så da kan jeg egentlig ikke noe for det . 

Her var det grått og trist! 

Flerne som har en grå og trist himmel? 

Blogges !
Jaja, nå sitter jeg her ute på kjøkkenet, og bare chillern, nettopp sett Picture This, funnet ut at Ashley Tisdale alltid har vært forbilde mitt, har bare glemt henne ut til, woops :S Men uansett, jeg har egentlig aldri likt krøllene mine, men så nå har jeg begynt å sett litt ekstra og funnet ut at de er ikke såå fæle som jeg har hatt det til. Det har vært mange som når jeg har hatt helt naturlige krøller så har de spurt sånn: Har sovet med krøller i natt, eller har du krøllet håret, og når jeg sier : Nei, det er mine krøller så blir de skikkelig sånn: :O Wow, de var pene, og masse sånn, men jeg liker egentlig ikke krøllene mine, men som sagt, begynner å like mine krøller bittelitt! 

Jah, så sånn så de ut! 

Men nå sitter jeg bare og:

Hahah for et bilde! 

Hører på musikk :D

 

Liker du krøller? :)

 

Blogges  ! 

 
Haha, random overskrift. Forresten noen som har hørt den sangen? Men uansett, Idag har jeg, mamma og stefaren min vært på Biltema, så gikk vi på kvadrat, der kjøpte vi bare sånn sokker og slik, og så kjørte vi til Ikea, kjøpte noen små ting der, og såå tro vi til Leftal, egentlig bare fordi jeg skulle gi beskjed om at jeg hadde fått nytt nr, siden ellers så kunne de ikke ringe, og da fikk jeg også sagt at han mannen bare kunne sette inn bildene og videoen på en minnebrikke, så vi gikk inn og kjøpte minnebrikke, så når vi leverte den så sa han mannen der at kaanskje bildene og videoene ikke gikk inn på minnepinnen siden pcen kunne være så ødelagt at de ikke gikk inn, og det betyr jo at jeg ikke lenger har nooen cheerleading videoer, og mange cheerleading bilder forsvinner også :( Men håper på det beste! 

 Meg og søsteren min på Torsdag :) 

 

Her er forresten sangen If I die young <3


Blogges - chjenta2 <3
Jeg gledet meg plutselig syykt mye til julaften, det er faktiskt den måneden på året som jeg elsker mest. Når det er desember, så hver gang jeg våkner så nesten fyker jeg opp av senga, ser ut vinduet om det er kommet snø, eller om det er frost, og hvis dt er det så er jo jeg glad resten av dagen :D Og så elsker jeg det at det er så varmt, koselig, og hyggelig på julaften. Og du går du ut med varm jakke, skjerf, lue, votter og varme sko, og når det snør så går du ut i snøen og kjenner snøflakken som laner på i fjeset ditt. ÅÅh, det er lizzm bare verdens herligste følelse. 

Ja og så det når du våkner, kler på deg, og går ned for å åpne julekalender, og tenker: Jah, så var det bare så mange dager igjen til julaften, og hver dag etter skolen så gleder jeg meg så sykt til å se på foreksempel jul i blåfjell (vet det er barne-Tv men fortsatt) det er jo kjempe kjekt ^^  

Det var snø på gården vår <3


Måtte bare ha med juletreet <3 

BTW, bildene er fra 2008-2009 ;) 

Gleder du deg til jul?

Har du fått julestemningen?

Blogges - chjenta2 <3

 


bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


Kategorier


· 40 days · Blogg · Cheerleading · Mote

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits