Har ikke blogget siden turen, men her kommer det! Vi kom på 7.plass, men føler vi gjorde det kjempebra selv da, var skikkelig fornøyd da jeg kom av matten! Men det som teller er jo ikke å vinne da, men å delta! <3 Her er oss i eiker : 

Silver Elite Diamonds!

 

Seniorene som fikk en 6 plass. 

Pink Elite Diamonds


 

 

 

Alle stoood på Scorpen! <3

Treneren vår var på cheermania sin plakat! <3

Veldig stolt over Diamonds! <3

Blogges!
Så var den første dagen  i Drammen snart over, sitter her på hotellet sammen med min romkamerat Adele. Har vært en kjempekjek dag, og gleder meg enda mer til to kjekkere dager! 

Btw, lykke til alle lag som skal delta i Eiker Open i morgen og på søndag! <3

Blogges!
Jaja, så var det bare to treninger igjen til eiker open, på mandag gikk vi igjennom hele rutinen med musikk for første gang, og det gikk ganske fint synes jeg, men håper det går ENDA bedre idag da! ^^ 

Forresten da vi hadde en ekstra trening på søndag så tok vi noen tulle bilder, og bilder av flygerne i posisjoner. 

Meg og alle andre hovedbaser oppe i prepp

flygerne i heel, men noe hold på å falle da

Og i scorpion

Hva synes du om bildene? og noen andre som skal til eiker?

Blogges!
Jeg fant noen videoer av Stavanger Diamonds på youtube, som jeg tenkte å dele her, de to første er fra Senior, den første videoen er nå nettopp ;D

Og den andre er fra kick off helgen vi hadde i  September tror jeg ;)

 

 

Denne er fra en Cheer Camp som vi hadde i fjor før NM i år, og det var da jeg var på white Diamonds. På denne campen lærte vi dansen og rutinen og slik ;)

 

 

- Hva synes du om videoene?

Blogges!

 
Denne ble lagt ut på facebook av en jente på White, en veldig søt og flink flyer, og jeg ville bare dele denne på min blogg! Det er altså sannheten bak cheerleading, alle stunts som går galt og ender på fall, og i videoen står det altså en oversiket over størrst antall skadde innen for cheerleading, gymastic og soccer. På soccer var 7, Gymastic var 11 men på cheerleading var det 63, og det har også vært 3 dødsfall innenfor cheerleading. Så cheerleading er en farlig sport, men det er også en kjempe kjekt sport, så hvis du gjør det riktig, så blir det ikke skummelt ;) 

Men uansett her skal dere få se filmen, slik at jeg ikke bare skriver om hele videoen ! 

 

Hva syns du om videoen?

Blogges - chjenta2 <3
Heii, tenkte jeg kunne dele noen cheerleading blogger, eller ihvertfall blogger som skriver ting om cheerleading ;) Ihvertfall av de bloggene som jeg vett om, og leser! Det er sikkert mange som vett om denne bloggen, men også mange som ikke vett, så for dere som ikke vet om den så heter den : www.cheerleading.blogg.no det er en veeldig bra blogg, som viser deg tøying, stunts, forskjellige lag, arrangementar og masse sånn. Innen cheerleading blogger så er virkelig denne min favoritt!

Så har du www.scorptwins.blogg.no,  dette er to jenter fra silver, og de bruke skriver ting om cheerleading de også!

Og så har du jo : www.cheerpluslife.com, ei jente fra stavanger diamonds som har reist til USA for å gå på cheer extreme og en skole der oppe, hun skriver litt om livet sitt der på denne bloggen: www.lenaleversen.blogg.no , det var egentlig alle jeg kunne, eller som jeg kommer på. ;) 

Har forresten en til: http://cheerleadingconfessions.tumblr.com/ 

Sånn utenom trening rett før skolestart - A - Frame <3

 

Blogges - chjenta2 <3
Her kommer litt bilder fra forskjellige cheerleading posisjoner, altså posisjoner som flygeren gjør oppe i luften ;)

Scorpion ;)

Bow and arrow (bow)  På bildet: Ella 

Scale Heel  På Bildet: Meg :P 

Arabasque På bildet: Random jente fra google! 

Hahha jeg står på badet akkurat nå, hører på musikket, blogger + jeg står og retter håret, litt stress å gjøre to ting om gangen, eller? Nei, ikke så <3

Ja det var noen, forresten følg bloggen min på facebook : http://www.facebook.com/pages/chjenta2bloggno/146841222046301

 

Blogges - chjenta2 <3

 

 

 
Ups, sorry for at jeg ikke har blogget så mye, men fikk ikke så mye tid på søndag og mandag. Men uansett så tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om cheerleading, og hvilke krav som muligens fikk meg inn på Silver diamonds (a-laget) 

Ok, så i cheerleading er det forskjellige ting som er viktig å kunne for å bli god. Du har motions, spirit (til konkuranser) stønting, tumbling og hopp. Så jeg kan vise hvordan de basik tingene innen  stønting ser ut og hva det heter: 


Dette kalles for en prepp (noe du må kunne for silver) En cradle (bare med mer samlet ben på flyer)

Cupie (basik til silver) (bare flyer på strame ben mer og ikke se ned) 

Og så er det noe som heter spunsh, det er når du går opp i en cupie, men så går du ned med en gang ;)

Jah, det var litt om stønting, orker ikke skriver mer for idag ;)

 

Blogges - chjenta2 <3
OMG! Heelt uventet! Vi hadde diamonds uttak idag, og jeg var nesten 100 % sikker på at jeg ikke kom inn på silver, som er elite laget eller A-laget i stavanger diamonds, og så kommer jeg hjem, sjekker facebook ingenting der, rydde litt for så å sjekka facebooken en gang til og der får jeg en melding av Miriam : du kom inn på silver, og jeg bare tenker, hahaha hun tuller sikkert bare. Så ser jeg på diamonds jr gruppen, og DER svart på hvit, står Christine Pedersen. :OOOO :D var den eneste reaksjonene min, heelt sjokka! Jeg kunne egentlig ikke trooor det! Jeg har kommt in på elite laget lizzm, stooort (for meg da)  :D 

Men så er det noe dumt med det da, Miriam Aksdal, som den negative ungen hun er, hun kommer på white, og nå, så slutter hun, OMG, og helt umulig for meg å overtale henne til noe annet. Men hallo, hvorfor gi opp? Jeg synes hun er en sikkelig flink bakperson... åååh, men det skjønner ikke hun..... -.- 

Litt dumt at hun har den holdningen, tenk på de som kom inn på white, de må jo tro at de er kjempe dårlige.. :O Jeg har gått på White altså b-laget, og de er IKKE dårlige asså! Jeg synes det er veeldig kjekt å gå på B-laget! Men nå går jeg jo på A-laget så da får jeg se hvordan det blir! 


Superglade meg! Hahah <3

 

Blogges - chjenta2 <3

 
Før jeg skal til tastarustå og ha et åpnigsshow med Diamonds, tenkte jeg jeg kunne vise alle mine cheer ting! 

Det var noen for litt lenge siden som spurte om jeg kunne vise frem alle cheer-tingene jeg har, så da tok jeg bilde av alle klærne, drakten, skoene, sløyfene, og treningsstøyet som jeg bruker til cheerleading! Cheersko!Sløyfer!


Treningshorts

Glittrete undershorts

Drakten - (Topp & Skjørt)

Undershorts (som brukes under skjørtet på drakten)

Sports-Bh (som btw kommer fra HDiamonds hettegenser! (Sjekk stavanger-diamonds.com og trykk på pro-shopCheershorts

Sports-BHDiamonds hette jakke!T-skjorte fra NM 2010:D 

Har også en lyse lilla cheer-shorts, og en svart hette jakke og bukse med diamonds merke på og en lilla NM T-skjorte fra NM 2011, og en rosa diamonds T-skjorte, men de ligger hos pappa ;)

Hva synes du om cheer klærne? 

 

Blogges- Chjenta2 <3
Igår (Torsdag) hadde Diamonds sommeravsluttning. Det gikk mest ut på støting, og jeg fikk prøve meg på prepp, cradle og spunsh :D Så skulle jeg prøve i high, men jeg kom halvveis og så datt jeg ned, men det gikk heeelt fint med meg! Meg og Ingrid tar en cupie med Monica, som er flyer på nesten alle bildene.


Reload ! Meg og Ingrid som baser. 

De stresset litt med å få henne heelt opp, men selvom basene ikke klarte det, så klarte ihvertfall flyeren det :D Forresten her fronter jeg ;) 

Har ikke bildet av meg i prepp enda, siden den personen har ikke lagt det ut -.- men det kommer! 

Hva synes du om støntene/bildene?

 

Blogges <3På www.cheerleading.blogg.no så postet hun en video om FCA Diamonds, som forresten har driiit fine drakter! Og der skrev hun også at vi i Stavanger Diamonds har hentet litt inspirrasjon fra det laget, og det tror jeg stemmer. Men så kikket jeg på flerne videoer, og de er faktiskt sykt flinke! 

 

Denne postet cheerleading.blogg på sin ;)

 

Denne fant jeg ;D

Her er FCA Diamonds sin draktOg her er våres! 

Litt likhet?

 

Hva synes du om FCA Diamonds? Og om cheerleading?

 

Blogges - chjenta2 <3
Igår hadde vi sånn fotografering av stavanger diamonds, på Eiganes skole, det var faktiskt veldig kjekt, men bildene har ikke kommet ut enda, men det var ei som tok noen bilder samtidig, så jeg kan vise noen snikkbilder, men de er jo selvfølgelig ikke heelt like de som han proffe tok da!

White Diamonds <3 Jeg står andt ytterst til høyre ;D

White + Silver = Helle junior :D

Senior :D

Tullebilde :D

Senior i pyramider :D

Trener min i Bow..

Heel...

Scorp...

Airbasque (? sånn det skrives?)..

Toetuch toss...

 

og Pike :D

Litt fra junior/silver sine stunts :D

Scale :D

Toetuch toss:D

Pike toss :D

 

Men nå må jeg pakke og slik til treninga, og gidder ikke lege ut mer x) Men jeg skal legge ut de fra han proffe :D

 

Hva synes du om bildene og stuntene? :D

Blogges - Chjenta^^

 

 

 

 
Vi måtte stå opp sånn halv 7 i dag tror jeg det var, men siden vi ikke hadde sovnet siden sånn 1 så lå vi til klokken 7, og da kom jo frokosten servert på døra. Og det va jo veldig koos :D Så begynte vi å kle på oss, og ta på foundation/brunkrem, siden vi kunne ikke ta på noe på øynen, og så ordnet vi håret sånn som nina treneren våres hadde vist oss på busse dagen før. Klokka 8 gikk vi til rommet til Ingjerd. Men i steden for forklare alt, så viser jeg det heller med bilder, myye kjekere :D

Meg og maren etter å ha fått i sløyfe, og fått på drakt og sminke <3

Hihi, meg som tar på mascara ^^

Så vaste vi bare rundt på Brunstad centeret og så på andre også når de fremførte ^^  Klokken ti over 1 da skulle vi møtes, for så å gå til en plass hvor vi skulle ta et lagbilde, øve på ting i rutinen, og stunt og sånn, og så skulle vi ut på maten :O :D Da vi stod der og et lag kom forbi og bare Lykke til lykke til og slik, da kjente jeg virkelig at jeg var så siiinnsyk nervøs, men det var lizzm litt beroligende også fordi ei som heter Thea (ikke flygeren min, men en base) hun roet oss og støtte oss ned, ved å si, Ja dette kommer til å gå såå bra, og slik  :D

Bildet vi tok før vi øvde og det <3 :D Jeg står lizzm i midten bare ikke forrerst men bak der ;D

 

Begynnelsen av rutinen i ropet

White diamonds, in pink black and white, the best tonigt, *clap**clap* let's fight!

 

haha i hoppet :D

Pyramiden <3

Oss i doubletwist <3 Soo proud <3

Carina, Gunvor og eg <3

Men så måtte vi jo selvfølgelig helt på slutten, se Viqueens Force, og OMG, de var såå DØDS flinke :O Jeg kunne jo også faktiskt høre ei som heter Kristin Berteig Zeiner når hun ropte :O :D Jeg digger totalt det laget <3

Men så var det banketten hvor vi skule vi vite hvem som kom videre til den neste dagen, og en skikkelig skuffelse kom til White laget, vi kom ikke videre, og landet på en 11 plass :'( men så satt vi jo med Silver, og selvfølgelig så kommer de videre og jubler og er dritt glade, og pluss når de ropte opp at vi ikke kom videre da var de ei på silver som bare: White kom ikke videre, white kom ikke videre, hun virket jo dritt glad for at vi ikke kom videre:O  :'( Men så gikk jeg og miriam inn på badet og masse sånn, og når vi skulle gå fra banketten da, så kommer jeg ut og ser Maren (hun med meg på bildet) i armene til ei og gråter som bare det, og jeg var jo nesten på gråten selv, så da jeg så henne  begynte jeg også å grine, så miriam tok meg meg i armene og så nesten spurtet vi ned til hytten! Off, det var ikke akkurat så veldig kjekt å få vite det :'(  Men det rare var at hun ene Sissel på laget som vi måtte dele hytte med, hun virket ikke lei sei idet helle tatt :O men men, life goes on :/

Vi brukte resten av kvelden på å le og få hverandre i godt humør, men av og til trillet tårene ^^ :( SÅ vi la oss vell klokken 1 denne kvelden også, vi skulle jo ikke opptre uansett.

Videoen av oss i NM finner du her : :D

http://www.youtube.com/watch?v=fv-etxUCHzk   

Hva synes du om oss i NM? :D

Blogges - Chjenta ^^

 
I helgen som var, da var jeg og laget i NM i cheerleading og cheerdance, og det var SKAM kjekt! <3 (dette innleget er om dagen vi kom ditt, som var på Fredag)Vi reiste da tidlig om morgenen på Fredag (skulle egentlig blogge om det da, men miriam kom så fort så rak det ikke ) sånn klokken halv 9, men jeg og miriam var i byen klokka halv 8 fordi vi hadde lyst til å få fronteplasser, men det var jo bare vi to som hadde kommet da x) verken trenerne ELLER bussen var der :/ så når alle hadde kommt, så fikk vi fronteplass like vell, hahaha, waist of time x)

Bussen gikk vell 9 eller halv 9, og da hadde vi fronte plassen, og tatt fram alt det gode, og bussturen kunne bare begynne :D Vi fikk pauser innimellom, og vi så mange filmer, så selve bussturen var KJEMPE kjek :D Og da vi kom frem etter sånn 7-8 timer med kjøring, skulle vi bare sjekke inn, og finne hyttene og slik. Det var på i Tønsberg da, på BCC Brunstad Conference senter, hvor det var i fjor også, og så var det sånn boder kan du vell si, hvor de solgte shortser, bows, cheer-sko, noen selgte til og meg en drakt x) og du kunne kjøpe hentegensere og bukser hvor det stod : Cheerleaders, the only humans who can fly, tror jeg det var og masse sånn sjekke cheerelading stuff :D  Og første dagen kjøpte jeg blant annet denne:

Og en lyserosa shorts som det stod cheer på der og, men med mørka rosa skrift :D

Men resten av dagen gikk vell ut på å se rundt på ting og tang, og ha det kjekt egentlig :D

(Dag 1 og dag 2 kommer litt senere )

Likte du shortes?

Blogges - Chjenta ^^
Sorry for lite blogging men har brukt ganske mye av helgen på å øve og øve på tellinger, dans og stunt.  Idag hadde vi generalprøve foran venner og familie, det gikk vell bra, men vi fikk ikke opp alle, men det som er veldig bra er at pyramiden gikk opp  og at vi fikk til dobble twisten vår :D

Min flyver er hun som står med foten oppe til venstre ;D og jeg står ytterts (som base)

Her er et annet <3, og jeg står som base til venstre <3                                                                                                              Er de eneste bildene på face akkurat nå, fra generalprøven i dag ;) Kommer flere senere, og video etter NM ;D

Men akkurat nå er senga mi borte vekk, fordi vi skal flytte i morgen :D Gleder meg <3 Men rommet mitt er fylt med esker og sånn store svarte poser. Det er veeeldig rottete! haha, jaja, jeg gleder meg bare sååååå mye til å flytte, tenk at dette er min ALLER siste natt i dette huset. Jeg er jo egentlig veldig vandt til å flytte, bare at denne gangen måtte jeg gjøre det meste selv. Vi flyttet veeldig mye da jeg var liten, siden foreldrene mine skillte seg og bla bla bla. Har vell flyttet 8 eller 9 og jeg er ikke 15 enda xD :D

 

Vell vell, see ya later <3<3

-Blogges - Chjenta <3
Igår hadde vi trening i fjellhallen, hvor vi da øvde til NM, og vi fikk lære mye om pyramiden, og vi fikk øvd oss på deathdrop (som trenger å pusses på, MYE) Men så skulle vi gjøre twist da, som også skal være med i NM, og da var det jo rett før hun gjorde en double twist, så spør hun ene treneren : Er det lov for junior å gjøre double twist i NM? Og ja det var det vist lov til, så hun andre bare spør oss sånn: Vil dere prøve? :D Og vi bare Jaa :D så prøvde vi noen ganger og til slutt så fikk vi 4 kjempefine double twister :D <3 Hallo, jeg ELSKET den <3  Men det som var så stass med at vi, B-laget klarte en DOUBLE twist, var så DIGG, fordi det klarer nemelig ikke A-laget, HA HA :D

Ok, jeg skulle egentlig lege ut videoen hvor vi gjør double twist, men den er på facebook, og da går det ikke :/ Men når vi har vært i NM da kan jeg legge ut videoen av oss :D <3 Eller hvis du skal der, så se : White Diamonds <3 Vi har disse draktene i hvertfall :

Haha, meg på NM i fjor<3

 


Ja da var klokka 9 og det er lørdag, vanligvis ikke denne tiden på døgnet jeg bruker å våkne men vi skal ha treningslørdag i dag, klokken 10 i fjellhallen, "heldigvis" er det bare til klokken 12. Og jeg er så glad for at jeg har noen å ta følge med i dag, Miriam skal ikke trene men se på :D Men fortsatt vondt i venstre foten, klarte så vidt å hoppe i går, så følte at jeg så helt lam ut i det vi skulle hoppe.... :S Men God morgen til de som er våkne nå ;) <<3

Flygeren min tar Twist <3

White Diamonds <3
Idag er det trening  igjen, jeeej...  men det som er så kjedelig med akkurat denne treningen, er at jeg har vondt i foten og har problemer med å gå opp trappene, og at jeg ikke kan ta følge med Miriam -.- :( fordi hun er syk, og spyr ...  ikke alltid så kjekt ....  men det blir vell kjekt å øve mer til nm tenker jeg :D som forresten er 19-20 mars, i Tønsberg! <3 Gleder meg kjempe mye <3 Var med i fjor også, så i år blir det nok ENDA bedre <3 Vi har jo sånn to lag, så jeg er på White <3 (hvis dere så i kommentar feltet på det forrige innleget, så var det ei som spurte meg om noe med white og silver ;)

Her e White Diamonds på en treningshelg <3 Sier ikke hvor jeg er (a) (hadde ikke sminke på ^^ )

  
Heii

Unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye, men jeg har tenkt på det hver dag, men enten så skal jeg noe, eller se på noe, eller så er pc-en for treg :S Er ikke flink til å blogg :( Det er noe jeg synes er VELDIG dumt, men nå er det HØSTFERIE :D så håper det blir mere blogging ;D

Uansett, som dere kanskje ser på headeren min så står det: Cheerelading <3 og det er jo fordi jeg går på cheerleading, i Stavanger, laget Diamonds All Star <3 Jeg har gått på cheerleading i 2 og et halv år tror jeg det er nå, jeg gikk på et lag på Hundvåg før, som heter Dogbay, men på det laget så lærte jeg egentlig ikke så mye, eller jeg lærte jo hvordan man støntet da, men det var ikke frekt ment men det er et LITT dårlig.                                                Men jeg tenkte jeg skulle vise dere

Her kommer noe bilder, btw, noen av dem er ikke av meg ;)Scorpion  (lånte et av Maren, hihi ^^)

Bow and arrow (i partnerstønt da)

Toetuch :D

Herkie :)

Min bestevenn Miriam sin Pike :D

Mitt tuckhopp :D

Heel Strech :D

Arabesque :D

Scale :D

Ja, det er mer men jeg gidder ikke kopiere og lime inn xD

Men det var ihvertfall mye av det :D

-Noen av dere som går på cheerleading? :D Isåfall, hvilket lag?

                                                           -CH-
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


Kategorier


· 40 days · Blogg · Cheerleading · Mote

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits